Avatud: E-N: 9-17:00; R: 9-15:00
KVALITEETSED TOOTED, PERSONAALNE TEENINDUS, MÕISTLIKUD HINNAD, KIIRE TARNE!

Sisekujundustrendid 2023 vannitoas

On aeg uuendusteks – 2023 uued sisekujundustrendid vannitoas!

Tänapäeva koduomanikud otsivad trende, mis lubaks neil end kodus mugavalt tunda ning peegeldaks nende isiklikku stiili ehk seda, kes nad on. Meie toome teieni 2023 aasta vannitoa sisekujundustrendid, mida vastavalt oma eelistustele kasutusele saate võtta ning kombineerida need isikupäraseks stiiliks.

Kurvilised seinad, ümarad detailid

Kurvilisus on uuel aastal üks suurimaid sisekujundustrende ja seda saab vannitoas kasutada lugematul hulgal, olgu siis kapisahtlitel või ümarate servadega tööpindadel, dušiseintel, peeglitel ja palju muud. Selline orgaaniline voolavus loob kontakti loodusega, kus teravad nurgad puuduvad ning loob vannituppa loomingulise õhkkonna.

vannitoatrendid sisekujundustrendid 2023

Sisekujundustrendid 2023 värvivalikus – mustad detailid, mustad elemendid

Must on vannitoas uuel aastal staariks, nii keraamika kui ka dušikabiinide osas, suitsuklaas ja mustad struktuurid nii matis kui ka läikivas viimistluses. Mustad detailid aitavad vältida igavat või sünget keskkonda, andes interjöörile sügavust ja soliidsust. Ühendage must traditsioonilise valge keraamikaga või värvilisemates kompositsioonides nagu lõhe, beež või puuderroosa, mis lisavad soojust ja loovad hubase ruumi.

Kombatavad pinnad

Üks oluline 2023 vannitoa sisekujundustrend, mida märgata võib on seotud pindadega: mööbel, tarvikud, keraamilised plaadid segistid ja käepidemed on üha rohkem tekstuuridega. Peame end ümbritsema tekstuuriga, mis paneb meid tundma end maasse juurdunult ning kergelt. Peame “puudutama ja tundma”, et vastandada nendel tuhandetele piltidele, mida sotsiaalmeedias iga päev sirvime.

sisekujundustrendid 2023 vanities waverley

Apd Australia, Waverley Vanity

Jätkusuutlikkus ja keskkonnasõbralikkus

Jätkuvad uuringud uute materjalide osas, mis on kergemad ja nõuavad seetõttu vähem toorainet ja toodavad vähem jäätmeid. Kõik keraamika maailmas on keskendunud jätkusuutlikkusele. Esiteks on seinaplaatide ja sanitaartehnika lähtekohaks looduslikku päritolu tooraine. Energiasäästlikud tootmisprotsessid ja uued lahendused, mis vähendavad töötlemisfaase on aina olulisemad aspektid, mida erinevad tootjad silmas peavad.

Üks enamlevinud keskkonnasäästlikke omadusi on segistite veesäästlikus, mis aitab säästa kuni 50% vett.

Valik veesäästlikke segisteid Lintmani valikust:

Küllastunud ja läikivad värvid

Vannitoad on juba mitu aastat tavapärasest valgest värvist kõrvale kaldunud. 2023. aasta pole ka mingi erand – eelnevalt mainitud musta kõrvale ilmuvad küllastunud toonid ja läikivad viimistlused kõrvuti eelmistel aastatel nähtud pastelsete ja mattide toonidega. Sisekujundustrend, mis sel aastal kohe silma torkab, on värv, eriti läikiv värv. Katseta julgelt selliseid toone nagu sinep, sinine ja läikiv põsepuna.

LOE VEEL VANNITOABLOGIST: