Avatud: E-N: 9-17:00; R: 9-15:00
KVALITEETSED TOOTED, PERSONAALNE TEENINDUS, MÕISTLIKUD HINNAD, KIIRE TARNE!

Keraamiliste plaatide trendid aastal 2023

2023.aasta plaatide trendid näitavad, kuidas seda püsivat interjööri viimistlust saab aina uuesti leiutada, et muuta Teie kodu välimust ja tunnet vannitoast köögini.

Plaadid on ühed kõige dekoratiivsemad ja mitmekülgsemad pinnaviimistlusmaterjalid ning on sajandeid olnud interjööride põhielemendid muutudes ajas kuju, suurust, materjali, värve ja mustreid. Keraamilised plaadid on suurepärane viis kodule uue elu andmiseks, olgu siis köögiplaatide või vannitoaplaatide näol.

2023.aasta plaatide trendide osas oleme kokku kogunud mõned ideed, mis hõlmavad mitmesuguseid stiile ja viimistlusi.

 

Kombatavad tekstuurid

Nii nagu ka üldistes vannitoa sisekujundustrendides, on uuel aastal ka plaatide seas moes tekstuurid, mis kandub loomulikult üle ka keraamilistele plaatidele.

Tooge kööki või vannituppa isikupära ahvatlevate ebatasaste pindadega, reljeefsete geomeetriliste mustritega, mosaiikidega ning loodusest inspireeritud voolavate tekstuuridega plaadid. Olenemata eelistustest, oleme kindlad, et kombatava tekstuuriga pinnad elavdavad nii seinu kui põrandaid.

valge keraamiline plaat
Kollektsioon Helms
Pamesa valge seinaplaat

Malelaua muster

Malelaua muster on viimastel aastatel moe- ja interjöörimaailma tormiliselt vallutanud ning meeldib see teile või mitte, see klassikaline muster on trendikas ka 2023. aastal.

Olenemata sellest, kas valite traditsioonilisema mustvalge paleti või loote erksate ja moodsate värvide liidu, võib malelaua muster lisada ruumile kauni graafilise lihvi.

Malelaua mustri puhul saab mängida paljude erinevate värvidega, suuruste ja materjalidega, nii et saate oma kodus luua täiesti ainulaadse kujunduse.

Ajatu terrakota

Iidne saviplaat terrakota, mida on kasutatud tuhandeid aastaid, on alati üks populaarsemaid ja püsivamaid plaatide trendide seas.

Kui rääkida plaatide valimisest, on terrakota alati hea valik – oranžikas savi toon ja maalähedane tekstuur, mis soojendab iga ruumi, on tasakaal karmi ja rafineeritud vahel.

Tõelisele terrakota plaadile tekib aja jooksul paatina. Teisisõnu, mida rohkem te seda kasutate ja mida vanemaks see saab, seda parem ja iseloomukam see välja näeb. Oma ruumi kutsuva soojuse lisamiseks pange need plaadid köögist esikuni, garderoobi ja söögitoani.

2023 plaatide trendide top: Maagiline Marokko

Erksate värvide, keeruka kujunduse ja tekstuuride segu poolest tuntud Maroko stiil on 2023.aasta üks olulisemaid plaatide trende.

See on ajatu stiil, mis ei lähe moest ära. Lisage värvi ja looge ainulaadne välimus täis mustreid ja elu, kasutades keraamilisi plaate. Maroko stiilis plaatide kasutamine on lollikindel viis lisada ruumile värvi ja iseloomulikku hõngu kas seina- või põrandakattena. Samuti saate luua fookuspunkti, valides ruumist ühe elemendi, näiteks köögisaare.

LOE VEEL LINTMAN VANNITOABLOGIST: