Avatud: E-N: 9-17:00; R: 9-15:00
KVALITEETSED TOOTED, PERSONAALNE TEENINDUS, MÕISTLIKUD HINNAD, KIIRE TARNE!

Tootegiid: Tooted lemmiku sisekujundusstiili jaoks

Enne kui hakkate vannituba remontima või kujundama oleks mõistlik mõelda, millises stiilis soovite oma vannituba näha. Oleme toonud välja põhilised ja populaarseimad interjööri stiilid, mida oma vannitoas rakendada. Siit leiate inspiratsiooni ja tooteid, kuidas neid stiile saavutada – milliseid plaate ja millist mööblit valida, et tulemuks oleks terviklik.

Äratoodud tooted leiate Lintmani valikust. Klikkides pildile saabute vastava toote juures meie veebipoes.

Skandinaavia stiil

Praktiline ja funktsionaalne stiil, mis juhindub eelkõige minimalismist. Sirged jooned, lihtne esteetiline olemus, puuduvad satsid ja kaunistused.

Disainikomponentide ühendamiseks ja sidususe loomiseks kasutatakse täiendavalt tumedaid ja heledaid värve. Põhilised toonid on valge, hall, beež ja must, mille juurde tuuakse puitu.

Skandinaaviapärane vannituba on ilma ornamentideta (kasutatakse geomeetrilisi mustreid), tihtipeale monokroomne, mustad aktsendid ja aksessuaarid. Tähtis on, et vannituba tunduks valge, helge ning naturaalne. Suurt tähelepanu pööratakse valgusele ja valgustitele.

valamusegisti
Ümar LED valgustiga peegel
Dušisein
Seinaplaat ES.Helms Blanco
Valamukapp
Universaalplaat
skandinaavia stiil tootegiid

Rustikaalne aka maamaja stiil               

Rustikaalne ehk maakodu stiil eelistab looduslähedasi ja vastupidavaid materjale nagu naturaalne puit ja kivi. Selline vannituba loob hõlpsasti lõõgastava atmosfääri. See on hubane ruum, kus saate nautida lõõgastavat vanni ja tunda end loodusele lähemal. Seega rustikaalse stiili juurde kuulub kindlasti eraldiseisev suur vann, kus pikalt mõnuleda.

Naturaalsest puidust ja kivist põrandad on rustikaalse vannitoa juures laialdaselt kasutatav idee; töötlemata puitmööbel on ruumile punktiks.
Puidust lükanduks, korvid, kulunud välimus, talad, eksponeeritud tellised ning vintage kapinupud aitava ruumil mõjuda tervikuna.

Bateau-Vintage-vaskvann
Põrandaplaat Utica Arena Pattern
Palk Tirol Hele Tamm
Hafa Life 500 rustikaalne
Telliskivi meenutav seinaplaat sisetingimustesse ja fassaadile

Industriaalne (tööstuslik) stiil

Töötlemata (toored) materjalid – nagu betoon ja vanamoeline tellis on industriaalses vannitoas keskpunktiks. Eksponeeritud torud ning kroomist ja messingust detailid loovad taotluslikult viimistlemata mulje. Värvidest on eelistatud must, hall ning roostekarva toonid, mille juurde võib tuua aktsendiks heledamat tooni või lausa erksat kollast, rohelist või punast.

Üdini stiilne vannituba, kus saab katsetada isetegemise rõõmu, luues vanutatud stiilis mööblit või torudest aktsente. Tööstusliku stiiliga vannitoas aitavad tervikut luua suured tehastest pärit või inspireeritud valgustid.

Vaskvann
Põrandaplaat
betoonvalamu sisekujundustrendid 2023
Valamukapp Relounge
valamusegisti
Seinaplaat Westminster Orange
tööstuslik stiil
modernne stiil

Kaasaegne stiil

Karge, puhas, hõre ning minimaalne. Julged värvikombinatsioonid, kroomitud aktsendid, suure kontrastsusega elemendid. Kaasaegses stiilis vannitoad on julged ent lihtsad – puhaste ja sirgete joontega ning liigsete nipsasjadeta.

Tippkvaliteetsed materjalid, nagu kivi, portselan, kallis puit ja marmor, koos väikeste värvilaikudega – aktsentsein, kunsti või taimede näol -, on moodsa vannitoa tavalised elemendid. Läikiva viimistlusega mööbel ning klaaspinnad toovad ruumi õhulisust.

Kõige selle juurde võib kombineerida uuenduslikke materjale ja tehnoloogiat, mis laseb vannitoal mõjuda luksusliku ning funktsionaalsena.

Vann Vik
Valamukapp Sun 1000 ja Store Rund peegel
Seinaplaat metrooplaat Metrotiles Pink
Rätikukuivati Deco 260
Seinaplaat metrooplaat Metrotiles Carrara
Segisti Sand

Viktoriianlik – vintage stiil               

Marmor, portslen, kallid vaibad, kuldsed aktsendid ning lõvikäppadega vannid. Need on mõningad märksõnad, mis seostuvad vintage stiilis vannitoaga.

Viktoriaanlikust ajastust inspiratsiooni saanud vintage vannituba on kuninglik ning elegantne. Valge värv on viktoriaanlikus vannitoas silmapaistev ja portselanist sisustuse kaudu tugevalt esindatud.

Paneelitud seinad või poolde seina ulatuvad plaadid aitava vannitoas luua vintage meeleolu. Siduge vannituba ühtseks uhke lühtriga.

Empire jalaga valamu
Põrandaplaat Texas White - matt marmorjas klassikaline keraamiline plaat
Marmorist lõvi jalgadega vann Gueen
Vimtage valamusegisti Alice
Seinaplaat Grace Gris
Segisti Victoria
viktoriaanlik stiil

Loe veel Lintman vannitoablogist: